Cerim˛nia de graduaciˇ de la Facultat de Psicologia

This language version doesn't exist

Data

El dimecres dia 12 de juliol de 2017, a les 19 hores, a l'Aula Magna de l'edifici Arxiduc Lluís Salvador.

Els alumnes admesos han de ser a l'interior de la sala a les 18.30 hores per rebre les instruccions pertinents. Per al públic assistent, les portes s'obriran a les 18.45 hores.

Destinataris

Estudiants de la Facultat de Psicologia.

Requisits d'admissió a la cerimònia

Alumnes matriculats l'any acadèmic 2016-17, inclosos els de mobilitat, a qui manquin 18 o menys crèdits per acabar els estudis, d’acord amb el període d’avaluació extraordinària, i que, a més, estiguin matriculats d'aquests crèdits.

Sol·licitud d'inscripció

La sol·licitud s'ha de fer per UIBdigital. Per poder fer la sol·licitud han de tenir 180 crèdits superats i han d'estar matriculats de la resta de crèdits que manquin per acabar els estudis. El dia 4 de juliol han de complir els requisits d’admissió d’acord amb el període d’avaluació extraordinària. Si, així i tot, encara no es compleixen els requisits d'admissió, la sol·licitud passarà al degà, perquè la valori.

Si un alumne simultanieja estudis i compleix els requisits en dues titulacions, es pot inscriure a les dues cerimònies. No obstant això, ha de fer una sol·licitud per UIBdigital i l'altra sol·licitud mitjançant una instància als serveis administratius, i indicar com a referència «Simultaneïtat d'estudis».

This language version doesn't exist

Terminis

Sol·licitud d'assistència a la cerimònia de graduació: del 12 de juny al 3 de juliol de 2017 per UIBdigital. La notificació de l'admissió, juntament amb el nombre de convidats admesos, o el rebuig a participar a la cerimònia es farà a través d’UIBdigital el 7 de juliol de 2017.

Procediment per establir el nombre de convidats

Si els alumnes admesos a les cerimònies més tots els seus convidats caben a la sala, aleshores s'admetran tots els convidats.

En cas contrari, s'aniran restant convidats als alumnes que més n'han proposat, fins que càpiguen tots a la sala.

La cerimònia es podrà seguir en directe a través de CanalUIB i d’una pantalla en una sala adjunta al mateix edifici.

This language version doesn't exist

Mira com va ser la cerimònia de l'any passat